Produse comercializate – Cauciucuri si anvelope SH

cauciucuri vara

Compania noastră (Stoyka)s-a dezvoltat în timp și în prezent constituie un comerciant de top pe piața auto cu anvelope noi șianvelope second hand oferite spre vânzare.

Avem și un departament de service pentru a putea ajuta clienții cu orice problemă legată de aceste produse

Si, eventual, de garanție, în scopul de a avea o colaborare durabilă cât mai benefică atât pentru comerciant, cât și pentru clienți.

Printre produsele pe care le comercializăm se numără Cauciucuri second hand. Ofertele nostre acoperă unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț. Prețurile pentru anvelopele second hand pornesc de la 80 de lei și pot ajunge până la câteva sute de lei, în funcție de mărimea și modelul autoturismului.

Anvelopele second hand pentru camioane au un preț de până la 600-700 de lei, cele noi pentru camioane până la 1 900-2 000 de lei, cele pentru camionete la 200-300 de lei, cele pentru autoturisme mici de la 80 de lei la 100-200 de lei etc.

Anvelopele sunt pentru iarnă și vară. Temperatura standard la care se schimbă anvelopele de la sezon la sezon (de la vară la iarnă) este de – 7 °C.

Deorece sunt condiții speciale pe timp de iarnă, și anvelopele trebuie să fie adecvate, de iarnă cu anumite atuuri, printre care:

  • în ceea ce privește aderența optimă la toate tipurile de carosabil, o anvelopă de iarnă trebuie să aibă de cinci ori mai multe lamele față de cele de vară;
  • canelurile mai adânci pentru o mai bună evacuare a apei;
  • un amestec mai suplu de cauciuc care să se adapteze la toate tipurile de carosabil (ud, uscat, cu zăpadă, gheață etc.).

Anvelope second hand sunt o bună opțiune pentru șoferii care își doresc să economisească banii proprii la achiziția de echipamente pentru îmbunătățirea autoturismelor deținute.

Nu ezitati sa accesati site-ul www.depozituldeanvelopesecondhand.net.