Sunt foarte multe situatii in care oamenii doresc sa slabeasca rapid un numar mare de kilograme. Atunci cand se pregatesc de un eveniment important in viata lor, atunci cand sunt invitati la un eveniment important, cum ar fi o nunta, un botez sau o aniversare, femeile si barbatii deopotriva doresc sa arate cat mai bine. Ce dieta poate fi mai potrivita si poate ajuta oamenii sa slabeasca mai repede si mai armonios pana la 5 kilograme in 7 zile decat dieta indiana? Dieta indiana este foarte bogata in grasimi sanatoase, in fructe, legume si lactate, in boabe si linte, fiind considerata o dieta lacto-vegetariana foarte sanatoasa. Cine tine aceasta dieta poate slabi pana la 8 kilograme in 7 zile, asa cum sustin specialistii, scaderea variind in functie de greutatea initiala inainte de a tine cura.
Principiile care stau la baza dietei indiene
Dieta indiana este o cura de slabire de 7 zile care se bazeaza pe un consum ridicat de fructe, legume, timp in care este important ca oamenii sa bea minim 10 pahare de apa la zi. In dieta indiana nu este acceptat consumul de alcool. Asadar, in prima zi din dieta indiana oamenii vor consuma numai fructe, in afara de banane, struguri, litchi si mango. Fructele se consuma in orice cantitate, indeosebi pepene, portocale, lime, mere, rodii, capsune si pepene galben. Ziua a doua este ziua legumelor crude si fierte. Un singur cartof este suficient, la micul dejun, sub forma fiarta sau coapte, nu mai multi, in rest se pot consuma legume sub forma de salate, fierte sau la aburi.
Ziua a treia este o combinatie intre cele doua zile, de fructe si legume, cu apa multa si fara a consuma alcool. Ziua a patra este o zi speciala, deoarece este ziua in care se consuma numai banane si lapte, pana la 6 banane si 4 pahare cu lapte sau iaurt degresat toata ziua. In ziua a cincea sunt permise rosiile, varza si branza de vaci proaspata, in timp ce in ziua a sasea se poate consuma varza, branza de vaci si alte legume, fara rosii. In ultima zi de dieta este permis doar sucul proaspat de fructe si o ceasca de orez brun si legume.