Cele mai bune combinatii de ingrediente pentru torturi la comanda

tort aniversar

Persoanele care cumpara torturi la comanda aleg de obicei cele mai bune combinatii de ingrediente astfel incat tortul sa fie pe placul tuturor invitatilor de la o petrecere, atat pentru adulti cat si pentru copii. Exista mai multe combinatii, insa cele din lista de mai jos nu vor da gres cu siguranta.

Torturi la comanda cu ciocolata si vanilie

Aceasta este o combinatie clasica pentru un tort aniversar deoarece combina doua arome foarte populare si anume – gustul intens de cacao si aroma fina de vanilie. Cu o astfel de alegere toti invitatii vor fi fericiti si multumiti iar sarbatoritul va fi incantat. Combinatia de cacao si vanilie reprezinta varianta optima, care nu va da gres niciodata.

Combinatii de ciocolata cu visine si rom

Visinele, romul si ciocolata fac casa buna impreuna iar un tort cu astfel de arome este o varianta foarte rafinata. Daca sunt copii la petrecere este important ca prajitura sa nu contina alcool, insa aroma sau esenta de rom poate fi folosita si cu siguranta va fi apreciata de toti invitatii indiferent de varsta.

Un tort cu aceasta combinatie de arome este potrivit inclusiv pentru petrecerile foarte pretentioase si elegante, pentru Anul Nou si pentru toate mesele festive.

Torturi la comanda | Tort aniversar | eTorturi.ro

torturi la comandaTorturi cu vanilie si mousse de fructe

Un tort usor care se va potrivi atat pentru copii cat si pentru adulti este cel din vanilie si fructe sub forma de mousse. Un astfel de tort va fi apreciat inclusiv de parintii care vor sa ofere copiilor lor cea mai sanatoasa alimentatie si care evita cat mai mult ciocolata.

De asemenea, acesta este un tort potrivit pentru orice sezon, atat pentru vara cat si pentru iarna si poate fi adaptat pentru a utiliza doar fructe specifice anotimpului, pentru ca se poate face mousse din aproape orice.

Pe site-ul eTorturi.ro se pot alege cele mai bune torturi conform preferintelor cumparatorului si se pot face chiar torturi la comanda din ingredientele preferate, la dimensiunea dorita si in forma solicitata, care ulterior vor fi livrate la destinatia indicata de cumparator.