Ziua de nastere

torturi aniversare

Cine nu isi asteapta ziua de nastere? Este una dintre cele mai frumoase zile din an, pe care o petrecem alaturi de cei dragi, familie si prieteni. Suntem in centrul atentiei si toata lumea isi manifesta dragostea si aprecierea fata de noi. Si pe langa asta, avem super torturi aniversare, de la www.etorturi.ro. Ce poate fi mai  bun de atat?

In timp ce inaintam in varsta, unii dintre noi nu mai sarbatorim zilele de nastere ca inainte. Desi incepem sa credem ca punem mai mult accent pe lucrurile mici si din aceasta cauza pare inutil sa facem un mare eveniment din aniversarea noastra, lucrurile nu stau chiar asa.

Cand eram mici era altceva, toata familia se trezea de dimineata sa pregateasca “marele eveniment”, bunica facea prajituri de casa si mirosea in toate camerele, cadourile ne asteptau pe masa, iar la scoala eram vedeta clasei in ziua aceea. Sarbatoream pasii catre viata de adult si eram nerabdatori sa ajungem mari si sa luam decizii importante.

Acum cand suntem mari parca lucrurile nu mai stau chiar asa. Ne e dor de vremea cand eram mici si singura noastra grija era daca mama ne mai lasa sa mancam o felie de prajitura si inainte de culcare.

Insa lucrurile nu ar trebui sa stea asa. Zilele de nastere ar trebui sa fie in continuare un motiv de sarbatoare pentru noi si ar trebui sa facem din asta un eveniment in care sa ii adunam pe toti cei dragi in jurul nostru. Faptul ca timpul nu mai este la diposizita noastra mereu si ca avem si alte responsabilitati ar fi un motiv in plus sa uitam de ele de ziua noastra si sa ne simtim ca niste copii din nou.