Trei torturi preferate de copii

torturi botez

Torturi pentru copii

Atunci cand vine vorba despre preferintele copiilor, desigur ca prima imagine care ne vine in minte reprezinta o mare masa incarcata cu dulciuri. Dintre acestea, ei vor alege cu siguranta un tort impunator, plin cu ciocolata si frisca. Pentru ca uneori acceptam sa le oferim si o recompense dulci celor mici, iata care sunt trei dintre preferatele lor in acest sens si locul de unde le poti procura.

Tortul de ciocolata

Ciocolata este de departe o pasiune pentru copii, iar cand aceasta se gaseste din abundenta intr-un tort, devine un vis implinit. Totusi, nu trebuie sa ii lasam sa abuzeze de aceste produse, uneori ciocolata in exces poate provoca o serie de alergii si de reactii neplacute celor mici. Alege torturi pentru copii din ingrediente naturale, fara coloranti si arome artificiale.

Tortul diplomat

Tortul diplomat este si el agreat datorita continutului de frisca, dar si pentru ca este mai usor decat cel din ciocolata. Trebuie sa avem grija, insa, ca frisca sa fie naturala, nu vegetala, iar tortul sa fie foarte proaspat, pentru ca acest tip de preparat este foarte sensibil si se altereaza in scurt timp, datorita bacteriilor vii continute in el.

Tortul cu fructe

Este bine sa ii incurajam pe copii sa consume mai degraba torturi cu fructe, pentru ca acestea sunt mai sanatoase si au un continut mai redus de zahar. Ele sunt dintre cele mai diverse si este preferabil sa alegem fructe de sezon pentru aceste prajituri.

La eTorturi gasesti o oferta foarte vasta de torturi, care sunt realizate numai din ingrediente naturale, pe care le poti oferi cu incredere copiilor. Comanda de la acesasta cofetarie online accesand site-ul http://etorturi.ro/.