Torturi delicioase pentru nuntă

Torturi cu poza

O petrecere reușită înseamnă, pe lângă mâncarea delicioasă, deserturi rafinate și mai ales un tort reușit. Toți invitații așteaptă cu sufletul la gură momentul tortului, așa că nu îți permiți să dai greș. Acesta trebuie ales cu mare grijă – trebuie să fie și gustos și să arate bine.

Dacă te-ai săturat să cauți cea mai bună soluție pentru ca torturile și prăjiturile oferite cu ocazia momentelor importrante din viața ta, alege cofetăria online eTorturi.

eTorturi este cea mai apreciată cofetarie online oferind clienților săi combinații savuroase cu cele mai fine și proaspete ingrediente și un design pe măsură.

În special dacă ai nevoie de torturi pentru nuntă, căutarea celei mai bune soluții începe cu mult timp înainte, tortul fiind de obicei următorul lucru după rochie, în prioritățile miresei. Greu să găsești un tort așa cum ți-ai imaginat și care să se încadreze în tema evenimentului pregătit cu atâta migală. Nimic mai simplu pentru cofetăria eTorturi! Programezi o degustare pentru a stabili cu ce să îți răsfeți invitații în ziua cea mare și o întâlnire cu designerii lor, care cu siguranță te vor ajuta să îți pui în practică ideile, pentru ca totul să iasă perfect.Poți vizualiza și galeria foto cu modelele disponibile pe site-ul lor etorturi.ro.

În aceeași tematică cu tortul, poți opta și pentru un candy bar, unde poți alege din cele 15 sortimente de dulciuri la fel de savuroase.

Clienții revin cu drag pentru o nouă comandă deoarece blaturile tortului sunt de casă, iar cremele sunt realizate din cele mai bune ingrediente, fără aditivi sau alte substanțe nesănătoase: fructe, ciocolată belgiană, mascarpone, frișcă naturală, unt. Învelișurile sunt realizate din marțipan, fondant de calitate superioară sau iceing, în cazul în care îți dorești ceva cu mai puțin zahăr, cum ar fi torturi pentru copii.

Livrarea se face gratuit în București sau zonele limitrofe cu mașini frigorifice, iar prăjiturile și torturile sunt preparate în ziua evenimentului, astfel ai certitudinea prospețimii și calității lor deosebite.