Petreceri pentru copii cu buget mic

tort copii

Tort cu poza

Petrecerile pentru copii sunt cele mai distractive evenimente din viata unei familii. Sunt momentul in care cei mici sunt rasfatati, in centrul atentiei si toata familia se aduna. Ele sunt si mai frumoase atunci cand gazda se pregateste asa cum trebuie, decorand casa si facand cele mai bune feluri de mancare si prajituri.

Insa de multe ori, o petrecere pentru copii poate ajunge destul de costisitoare. Stim cu totii ca nu le putem refuza nimic celor mici, iar ei vor de toate! Din fericire, exista si solutii pentru a pregati o petrecere frumoasa cu un buget limitat.

Nu va ganditi ca trebuie sa inchiriati un clovn si sa aduceti o limuzina la petrecerea celui mic. S-ar putea sa ii si ridicati asptarile intr-o asa maniera incat in cativa ani nu il va mai multumi absolut nimic. In loc sa o luati razna pregatind decoratiunile perfecte si torturi imense, mai bine va axati pe lucrurile care il fac fericit.

Pentru a restrange banii cheltuiti la un astfel de eveniment, va oferim cateva idei pe care le puteti pune in aplicare:

  • In primul rand reduceti lista de invitati. Nu trebuie sa invitati tot cartierul la ziua copilasului de 4 ani. Limitati-va la rudele si prietenii apropiati. Unele familii au o regula: copilul poate invita atatia prieteni cati ani face (de exemplu la aniversarea de 5 ani poate chema 5 invitati).

  • Puteti face propriul tort cu poza, in loc sa comandati ceva complicat de la o patiserie scumpa. Sau puteti alege www.tortpentrucopii.ro, deoarece avem preturi foarte bune pentru tort copii si nici nu veti simti cheltuiala.

  • Lasati copiii sa faca decoratiunile pentru casa. Acestia se vor distra foarte tare si isi vor aminti cu placere de ziua respectiva.

  • Daca cumparati decoratiuni, alegeti unele care mai pot fi refolosite si cu alte ocazii.

  • Gatiti propria mancare. O petrecere in familie nu are nevoie de catering de la restaurantul de lux nou deschis.

  • Daca va temeti ca unele persoane pot comenta de petrecerea organizata, solutia cea mai simpla este sa nu ii invitati. Chemati doar persoanele alaturi de care va place sa petreceti momentele importante.

Cu toate acestea, cei mici nu vor tine seama de cheltuilelile facute. Ei se vor bucura de orice moment in care primesc cadouri si prajituri.