Dietele personalizate – o noua moda in randul vedetelor

Trebuie mentionat faptul ca o dieta personalizata ajuta la pierderea kilogramelor in exces intr-un mod natural si sanatos fara impunerea prea multor interdictii alimentare.

dieta sanatoasa

Nu exista femeie pe lume care sa nu fi incercat cel putin o dieta de-a lungul vietii. Nevoia de acceptare le indeamna pe cele mai multe dintre ele sa apeleze la unele dintre cele mai drastice diete pentru a pierde un anumit numar de kilograme si pentru a avea silueta mult visata. Nici vedetele nu fac acceptie de la aceasta regula asa ca multe ajung sa se infometeze pentru a nu pierde aprecierea publicului.

Exista o multime de diete care promit sa ajute la pierderea unui numar impresionant de kilograme, insa din pacate nu toate dau randament. Fiecare organism este diferit asa ca dieta ar trebui sa fie personalizata in functie de fiecare persoana in parte. Medicii nutritionisti au inteles nevoia femeilor de a slabi intr-o maniera cat mai sanatoasa si cat mai echilibrata fapt pentru care au inceput sa dezvolte diete personalizate care sa se aplice fiecarei persoane in parte.

Inainte de a concepe un program nutritional personalizat pentru fiecare pacient in parte, medicul nutritionist trebuie sa aiba in vedere istoricul medical.

Acesta este motivul pentru care efectuarea anumitor analize medicale este obligatorie. Sunt persoane care au un deficit de fier ceea ce inseamna ca dieta lor trebuie sa fie conceputa in jurul acestei probleme medicale. Acestia au nevoie de produse bogate in fier pentru a da randament si pentru a asigura buna functionare a organismului pe perioada intregii zile.

De asemenea, stilul de viata al fiecarei persoane este esential in momentul conturarii unui program nutritional. Oamenii nu sunt toti la fel, acestia au nevoi diferite, iar alimentatia lor trebuie sa fie astfel adaptata pentru a satisface toate aceste necesitati.

Medicul nutritionist trebuie sa stie care sunt actualele obiceiuri alimentare astfel incat sa isi poata face o impresie generala asupra stilului de viata. Este mai mult decat evident faptul ca o persoana care o singura masa pe zi nu se poate adapta la acelasi program pe care il are o persoana cu 3 mese pe zi.

Trebuie mentionat faptul ca o dieta personalizata ajuta la pierderea kilogramelor in exces intr-un mod natural si sanatos fara impunerea prea multor interdictii alimentare. Starea de sanatate nu va avea de suferit, iar organismul isi va recapata tonusul general in cel mai scurt timp.