Dieta cu mere te ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus

Una din cele mai recomandate diete de catre specialisti pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa slabeasca rapid pentru un eveniment este dieta cu mere

dieta mere

Una din cele mai recomandate diete de catre specialisti pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa slabeasca rapid pentru un eveniment este dieta cu mere. Acest regim poate ajuta atat femeile cat si barbatii sa scape de 4 kilograme in numai 5 zile. Este vorba de o dieta soc, care ajuta corpul sa scape de toxine, care imbunatateste rata metabolica si care elimina grasimea corporala. Dieta cu mere tine la distanta atat nutritionistul, cat si dentistul.

Ce presupune dieta cu mere? Cat de greu este de tinut?

Vedetele din dieta cu mere sunt, in mod indubitabil, merele. Merele au foarte putine calorii, sunt bogate in minerale si vitamine si contin si foarte multe fibre, ajuta la scaderea colesterolului si ajuta digestia, fiind satioase si taind pofta de mancare. Merele sunt indicate pentru ca au foarte putine calorii si elimina toate toxinele din corp.

Dieta cu mere se tine timp de 5 zile, timp in care este permisa carnea slaba, branza cu continut redus de grasime si minim 2 litri de apa pe zi. In prima zi se pot consuma mere, nu mai mult de 1.5 kilograme atat la micul dejun, pranz si cina. A doua zi este permisa si o salata de legume cu putina branza slaba, iar la micul dejun si cina sunt recomandate cate trei mere.

Ziua a treia se poate consuma doua mere la micul dejun, la pranz o salata facuta din salata verde, morcovi rasi si ceapa, iar la cina trei mere. Ziua a patra permite consumul la micul dejun a un mar si un sendvis facut dintr-o felie de paine integrala si o felie de sunca slaba de pui sau de curcan. La pranz se consuma o salata de legume fierte cu 200 de grame de ton in conserva, iar la cina se consuma tre mere si un bol de lapte si cereale integrale.

In ziua a patra se consuma la micul dejun un mar si un ou fiert si o felie depaine integrala, iar la pranz un mar si o salata de cruditati cu putina carne de vita facuta la aburi sau la gratar. Seara se servesc 3 mere.