Cum sa pierdeti rapid in greutate: pasi simpli, bazati pe studii stiintifice

Exista multe modalitati de a pierde rapid in greutate. Cu toate acestea, majoritatea dintre acestea va vor infometa si nemultumi. Daca nu aveti o vointa de fier, atunci foamea va face sa renuntati rapid.

cum sa pierdeti rapid in greutate

Exista multe modalitati de a pierde rapid in greutate. Cu toate acestea, majoritatea dintre acestea va vor infometa si nemultumi. Daca nu aveti o vointa de fier, atunci foamea va face sa renuntati rapid.

Planul prezentat aici va:

– Reduce semnificativ apetitul.

– Face sa se piarda in greutate rapid, fara infometare.

– Imbunatatiti sanatatea metabolica.

1. Scoateti din alimentatie zaharurile si amidonul

Cea mai importanta parte este reducerea zaharului si a amidonului (carbohidratii). Cand veti face acest lucru veti ajunge sa consumati mult mai putine calorii. Acum, in loc de arderea carbohidratilor pentru energie, corpul incepe sa alimenteze din grasimile depozitate. Un alt beneficiu al eliminarii carbohidratilor este acela ca scade nivelul de insulina, determinand rinichii sa elimine excesul de sodiu si apa din organism.

Nu este neobisnuit sa pierdeti pana la 10 kilograme (uneori mai mult) in prima saptamana dupa renuntarea la carbohidrati.

2. Consumati proteine, grasimi si legume

Fiecare dintre mesele zilnice trebuie sa includa o sursa de proteine, o sursa de grasime si legume cu continut scazut de carbohidrati. Respectarea meselor in acest mod va duce in mod automat aportul de carbohidrati la nivelul recomandat de 20-50 grame pe zi.

Surse de proteine:

– Carne: carne de vita, pui, carne de porc, miel etc.

– Peste si fructe de mare: somon, pastrav, creveti etc.

– Oua: Ouale intregi cu tot cu galbenus sunt cele mai bune.

Importanta consumului de proteine nu poate fi supraestimata. Acest lucru stimuleaza metabolismul cu 80 pana la 100 de calorii pe zi.

O dieta bogata in proteine poate reduce cu 60% pofta de mancare si gandurile obsesive despre alimente si va da o senzatie de satietate incat sa consumati in mod automat 441 de calorii mai putin pe zi – doar prin adaugarea de proteine in dieta. Cand vine vorba de a pierde in greutate, proteina este regele nutrientilor.

Legume cu continut scazut de carbohidrati:

– Brocoli

– Conopida

– Spanac

– Rosii

– Varz de Bruxelles

– Varza

– Salata verde

– Castravetele

Nu va fie frica sa adaugati aceste legume cu continut scazut de carbohidrati la dieta. Puteti manca cantitati masive din acestea fara a trece peste 20-50 de carbohidrati pe zi.

O dieta bazata in cea mai mare parte pe carne si legume contine toate fibrele, vitaminele si mineralele sanatoase necesare.