Cele mai bune diete care promit sa diminueze numarul kilogramelor in plus

Exista tot felul de diete care promit sa faca minuni, ins afara un efort fizic sustinut efectele sunt efemere. Corpul are nevoie de tonifiere pentru a se mentine o perioada indelungata de timp, nu doar de infometare si de sedentarism.

diete pentru slabit

Chiar daca vara este pe sfarsite, doamnele si domnisoarele isi doresc in continuare sa aiba o silueta trasa prin inel asa ca recurg de cele mai multe ori la unele dintre cele mai neobisnuite diete pentru a avea kilogramele visate.

Exista tot felul de diete care promit sa faca minuni, ins afara un efort fizic sustinut efectele sunt efemere. Corpul are nevoie de tonifiere pentru a se mentine o perioada indelungata de timp, nu doar de infometare si de sedentarism.

Crono sau dieta dupa ceas cum mai este supranumita permite consumul unui numar variat de alimente insa doar la anumite intervale de timp. Produsele de panificatie sau dulciurile sunt complet interzice, insa legumele si carnea pot fi consumate cu lejeritate. Conform specialistilor, femeile pot slabi pana la 2 kilograme pe saptamana atat timp cat respecta cu strictete regulile impuse.

Dieta la cutie a fost inventata de catre nutritionistul Simon Lovell care sustine ca un om ar trebui sa consume interiorul unei cutii pe parcursul intregii zile. Aceasta ar trebui sa contina legume in proportie de 60%, proteine in proportie de 30%, dar si sosuri sau condimente pentru a da un gust aparte preparatelor. In general, produsele care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o alimentatie bogata si sanatoasa sunt avocado, puiul, ouale, spanacul, orezul sau fructele de sezon. Cu putina disciplina, oricine poate slabi in jur de 2-3 kilograme cu aceasta dieta.

Dieta nordica presupune consumul ridicat de preparate pe baza de peste. Fanii fructelor de mare nu ar trebui sa aiba nicio dificultate in a tine aceasta dieta. Se recomanda ca mancarea sa fie cat mai putin procesata, iar garniturile sa fie realizate din legume de sezon. Gustul preparatelor este unul desavarsit motiv pentru care adeptii acestui tip de dieta ajung sa slabeasca pana la 2 kilograme in fiecare saptamana.

Dieta Ying -Yang incearca sa combine alimentele in asa fel incat sa fie mult mai usor de urmat. In primele 3 zile se consuma doar alimente proteice precum ouale, carnea si branza, urmand ca in urmatoarele 3 zile sa fie consumate doar produse vegetale.