Ceai matase de porumb

Iata ca sarbatorile s-au incheiat deja de cateva zile bune si noi inca nu ne-am revenit. De ce? Pentru ca de sarbatori nu am avut grija de noi asa cum ar fi trebuit. Intr-un mod absolut neorganizat, am mancat si-am baut ca si cum maine s-ar intampla insusi sfarsitul lumii si noi n-am mai avea niciodata acces la mancare. As vrea sa spun ca aceasta este o caracteristica pur romaneasca, insa in realitate este o caracteristica ce tine de firea umana.

Astfel, am mancat de sarbatori mai mult decat a putut ficatul nostru sa duca, dar acum ce facem? Ne dam pe ceaiuri, bineinteles. Dar de unde stim care este cel mai bun ceai pentru eliminarea toxinelor din organism? In principiu ar fi cateva ceaiuri care ajuta organismul sa isi recapete tonusul de alta data, insa unul dintre cele mai eficiente este cel de matase de porumb. Cum, nu ati mai auzit niciodata de acest tip de ceai? Ei bine, celor ce nu au bunici la tara, le spunem ca acesta este unul dintre cele mai eficiente ceaiuri din categoria sa, adica de detoxifiere.

Ceaiul de matase de porumb este poate varful de gama atunci cand vorbim despre subiectul mai sus mentionat, el ajutand la eliberarea ficatului de toxinele care ii dauneaza atat de mult. Cu toate astea, aceasta nu este singura lui calitate, el ajutand si la eliminarea kilogramelor in plus. Asa ca iata, in cazul in care dupa aceste sarbatori ati crescut in greutate, este cazul sa faceti o cura sanatoasa de ceai de matase de porumb.

Cura de ceai de matase de porumb de tine intre 2 saptamani si 1 luna, fiind de indicat sa se bea cate 2-3 cani pe zi, in tot acest interval. Infuzia de matase de porumb va dura nu mai mult de 2 minute.

Partea mai putin placuta in ceea ce priveste acest ceai este gustul usor dulceag care poate transmite o senzatie de satietate, insa scopul scuza mijloacele, asa cum se spune. Pentru a nu inaspri gustul neplacut al acestuia, nu adaugati zahar sub nicio forma.

Dupa cura de minim 2 saptamani va veti trezi cu un ficat curatat complet si poate, daca va ajutati si voi prin sport, cu un fizic de invidiat. Desigur, acest ceai nu face minuni daca nu contribuiti si voi la aceasta minune, insa este un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba despre sanatate. O metoda naturala de a ne remonta organismul.