Ce tip de dieta va va ajuta sa pierdeti rapid in greutate? Dieta “Hardcore” Atkins

Practic, dieta "Hardcore" Atkins scoate aproape toti carbohidratii din alimentatie, ceea ce inseamna ca se vor consuma intre 0 si 5 carbohidrati pe zi. Datorita acestui fapt ar trebui sa beti cel putin 2-4 litri de apa pe parcursul zilei.

scadere rapida in greutate

Practic, dieta “Hardcore” Atkins scoate aproape toti carbohidratii din alimentatie, ceea ce inseamna ca se vor consuma intre 0 si 5 carbohidrati pe zi. Datorita acestui fapt ar trebui sa beti cel putin 2-4 litri de apa pe parcursul zilei.

De asemenea, dieta trebuie completata cu vitamina D 500 mg, cel putin 1000 mg de calciu (calciu coral) si 1000 mg de vitamina C.

Este important sa mentionam ca niciunul dintre suplimentele pe care le luati nu trebuie sa aiba nici un fel de carbohidrati (adica amidon sau glucoza). Dieta este afectata de cea mai mica cantitate de zahar, astfel incat orice alimente dulci ies din discutie. Bauturile indulcite artificial sau orice fel de indulcitor afecteaza, de asemenea, dieta. Daca dieta este strict urmata, pierderea in greutate este rapida.

Exemplu unei zile:

Mic dejun:

Doua pana la patru felii de paine (in functie de cat de foame va este), cu nu mai mult de doua felii de branza (nu varietatea preambalata, ci mai degraba de la tejghea).

Masa de pranz:

Una pana la doua cutii de ton, cu marar.

Cina:

Un piept de pui la gratar,cu o salata fara adaus de carbohidrati (de exemplu: otet alb, ulei de masline ulei si condimente).

Este important sa retineti ca nu ar trebui sa mancati dupa ora 19:00. Pentru rezultate maxime, nu puteti avea carbohidrati la doua dintre mese si nici doua salate la o masa.

Aceasta dieta are efecte secundare in functie de persoana:

– stare de oboseala si scaderea fortei pentru cei care fac si exercitii fizice.

De regula corpul se adapteaza in 3 pana la 7 zile. Perioada minima de timp pentru a face aceasta dieta este de doua saptamani.

Doua lucruri importante de facut:

– cititi intotdeauna etichetele alimentelor pe care le cumparati

– cumparati o carte care contine toate valorile nutritionale ale alimentelor.

Nota:

Este posibil ca efectele dietei sa sporeasca prin numararea sau renuntarea la calorii si grasimi. Totusi, aceasta decizie va duce la o crestere accentuata a pierderii de energie si a masei musculare.