Alimentatie recomandata pentru a-ti dezvolta musculatura

Nu este destul sa ridicati greutati pentru a va dezvolta musculatura, dieta este esentiala. Trebuie sa faceti anumite ajustari in alimentatia voastra, pentru ca fiecare aliment are rolul sau.

dieta

Nu este destul sa ridicati greutati pentru a va dezvolta musculatura, dieta este esentiala. Trebuie sa faceti anumite ajustari in alimentatia voastra, pentru ca fiecare aliment are rolul sau. Proteina este cunoscuta ca fiind un macronutrient pentru construirea muschilor pentru un motiv: contine aminoacizi esentiali, cum ar fi leucina. Insa pentru a maximiza beneficiile proteinei, trebuie sa o consumati inteligent, avand grija la cantitati. Conform studiilor, dupa ce cercetatorii au analizat ai mult de 1800 de persoane, s-a ajuns la concluzia ca este ideal consumul de 1,6 grame de proteina pe kilogram de greutate corporala. Astfel ca la o greutate de 81 de kilograme, sunt recomandate aproximativ 130 de grame de proteina. Puteti consuma pentru a asimila aceste protenile carne, peste si oua. Suplimentele de proteine sunt benefice si usor de preparat, deci puteti completa si cu acestea. Programul pe care il stabiliti pentru masa este, de asemenea, foarte important.

Organismul tau este construit astfel incat sa asimileze proteina dupa antrenament.

20 de grame de proteina pot fi luate rapid dintr-un iaurt grecesc, 3 oua sau 60 de grame de carne sau peste. Acest lucru este important, deoarece antrenamentul de rezistenta va intinde muschii si veti avea nevoie de un val de aminoacizi pentru a ca ajuta sa-i reparati si sa ii construiti. Nu va ingrijorati daca nu aveti o gustare la indemana atunci cand parasiti sala de gimnastica, deoarece pot sa treaca pana la doua ore pana serviti masa, daca vreti sa obtineti rezultate. Este bine sa mancati si inainte sa mergeti la sala de forta, asa ca serviti o masa bogata in proteine cu doua pana la trei ore inainte de antrenament. Asigurati-va, insa, ca nu mancati cantitati mari deodata, desi puteti considera asta benefic la un moment dat. Medicii recomanda sa impartiti gramajul consumat in fiecare zi, pentru a beneficia de cantitati egale pe tot parcursul zilei.

Pentru a permite organismului sa stocheze din proteine, trebuie sa consumati mai multe calorii. Tipul de persoana activa are nevoie de minimum 2800 de calorii pe zi, dar va trebui sa mancati mai mult decat atat daca doriti sa va dezvoltati musculatura.